Κ α λ α β ρ υ τ α

Κ α λ α β ρ υ τ α
Το χιονοδρομικο κεντρο

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Οι Ιχθείς


η Σελήνη που έχει περισσότερη επιρροή στον δεύτερο δεκανό, από 1 Μαρτίου έως 10 .
Οι Ιχθείς του δεύτερου δεκανού έχουν έντονη την επιρροή της Σελήνης, κάτι που τους κάνει να δημιουργούν όμορφες και δυνατές σχέσεις με τους Καρκίνους. Είναι άτομα που ενδιαφέρονται για τους άλλους με το κλασικό στυλ των Ιχθύων, αλλά έχουν και μια έντονη προσκόλληση στην οικογένεια . Μπορεί να αποφασίσουν να γράψουν την ιστορία του οικογενειακού τους δέντρου ή να αναλάβουν την οικογενειακή επιχείρηση, ειδικά αν σχετίζεται με το παρελθόν, είναι για παράδειγμα μια γκαλερί με αντίκες. Η τεράστια ευαισθησία που έχουν τους κάνει να προσκολλώνται σε άτομα και καταστάσεις που ίσως και να μην τους αξίζουν. Γίνονται εύκολα θύματα των άλλων, που ξέρουν ότι έχουν δύναμη επάνω σε έναν Ιχθύ. Μπορεί να είναι συναισθηματικά «ριγμένοι» μέσα στην οικογένειά τους, μπορεί να είναι τα θύματα της σχέσης τους. Έχουν έντονη προφητική δύναμη που εκδηλώνεται μέσα από όνειρα και οράματα. Ταυτόχρονα είναι οξυδερκείς και παρατηρητικοί, απλά δεν χρησιμοποιούν αυτή τους την γνώση για να χειριστούν άλλους ανθρώπους.
Οι καρμικοί σύντροφοι των Ιχθύων είναι οι Ζυγοί και οι Λέοντες. Είναι τα ζώδια τα οποία προορίζονται σε αυτήν την ζωή να δώσουν και να πάρουν μαθήματα από τους βαθιά αισθαντικούς Ιχθείς Η αφηρημάδα του είναι σημαντικό χαρακτηριστικό του και πολλές φορές εκνευρίζει η τάση του να «ζει στο κόσμο του». 
Ιχθύς και Έρωτας
Ο Ιχθύς όντας πολύ συναισθηματικό ζώδιο, πιστεύει στον έρωτα και παραδίνεται με όλο το ρομαντισμό και την ευαισθησία που τον διακατέχουν. Από την αρχή κιόλας μίας γνωριμίας μιλά ποιητικά, δένεται ψυχικά και φλερτάρει κάθε φορά σαν να έχει βρει την αδερφή ψυχή του. Του αρέσει να προσφέρει όλο του το είναι στο ταίρι του και ζει τη σχέση του με ρομαντισμό και πάθος. Συχνά απογοητεύεται γιατί εξιδανικεύει τον σύντροφο, δένεται ψυχικά και φτιάχνει σενάρια για ιδανικό κοινό μέλλον. Στο σεξ είναι ασυγκράτητα παθιασμένος και εκφράζει όλα του τα συναισθήματα στο κρεβάτι. Είναι μάλλον άπιστος, αφού παρασύρεται πολύ εύκολα από πάθη και συναισθήματα, και δεν ακούει ποτέ τη λογική. Η ευαίσθητη ψυχή του δεν δέχεται καθόλου εύκολα το χωρισμό, και μπορεί να έχει και συνέπειες μελαγχολίας ή κατάθλιψης. Ακόμα κι αν είναι δική του επιλογή, οι αναμνήσεις ενός χαμένου έρωτα θα τον πονάνε για πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου